SEO optimizacija

S SEO optimizacijo do trajno visokih pozicij na Googlu oz. iskalnikih.

Z analizo ključnih besed, optimizacijo spletne strani ali trgovine, gradnjo kakovostnih povratnih povezav, mobilno in hitrostno optimizacijo, ter ostalimi naprednimi SEO tehnikami vam pomagamo doseči prve strani iskalnikov.

Povpraševanje

SEO optimizacija

S SEO optimizacijo do trajno visokih pozicij na Googlu oz. iskalnikih.
Z analizo ključnih besed, optimizacijo spletne strani ali trgovine in gradnjo kakovostnih povezva, vam pomagamo doseči prve strani iskalnikov.

Pošljite povpraševanje
Odlično
Na podlagi 29 ocene
Venofarmacija d.o.o.
Venofarmacija d.o.o.
Absolutno priporočam. So odzivni, efektivni in vredni zaupanja.
Jože Šumandl
Jože Šumandl
Profesionalci, ki imajo posluh tudi za podjetnike-začetnike. Na začetku vam pomagajo tudi z brezplačnim nasvetom, kasneje pa rastejo z vami. Zelo priporočam!
Jasmina Krajnc
Jasmina Krajnc
Hvala ekipa za koristne informacije, ki so centru Perineum Sanum pomagale do prepoznavnosti. Priporočam!
Marija Kanellopulos
Marija Kanellopulos
Agencija Marketingo je vredna pohvale. Jerneju in Aleksu se zahvaljujem, da sta se tako zavzeto, poglobljneo in profesionalno ukvarjala s podobo moje spletne strani. Hvaležna sem za vse nasvete, sugestije in odlično opravljeno delo. V prihodnje se bom z veseljem obrnila na njih in jih tudi priporočila naprej.
Rok Trafela
Rok Trafela
Odlično marketinško svetovanje. Hvala Alexu iz Marketingo marketinške agencije.
Adrien BERLOIN
Adrien BERLOIN
J'ai eu un super conseil SEO, Alexander est un super professionnel web marketing. Je l'ai rencontré dans un évènement business a Birmingham et il m'a accordé une consultation avec une analyse complète pour m'aider à proposer mon service. Merci beaucoup. Je recommande.
Branko NOVAK
Branko NOVAK
Prve izkušnje v sodelovanju so super. Odzivni, razumljivi, proaktivni. Nova pozitivna izkušnja z zunanjimi sodelavci ki nam piskušajo pomagati na področju vidnosti, optimizaciji seo, spletnega marketinga, facebooka, google adwords..... tudi sicer partnerji v Bni Agora Marobor. Hvala Aleks in Jernej - MarketinGO.
Dejan Ploj
Dejan Ploj
Odlična marketinška agencija. Izdelali nam bodo novo spletno stran. Hvala Alexu za odlične storitve marketinškega svetovanja.
Rok Kunkič
Rok Kunkič
Alex iz MARKETINGO mi je že prvič pomagal vzpostaviti tetoverski salon na Pobrežju. Sedaj pa odpiram v Pesnici pri Mariboru in mi bodo s marketinškim svetovanjem pomagali s google optimizacijo in SEO do tega, da me bodo ljudje našli na Googlu.

01.

SODOBEN DIZAJN

Oblikovanje po meri. Igriva kreativnost se zna spoprijateljiti s celostno grafično podobo in z željami naročnika ter vodi v sinergijo estetike in uporabnosti.

02.

UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Z ustrezno navigacijo dosežemo enostavno uporabo spletne strani na različnih napravah, kot so klasični monitorji, tablice, prenosni računalniki in telefoni.

03.

KREATIVNE REŠITVE

Naše strokovno znanje, izkušnje in iskrivost uporabimo pri ustvarjanju kreativnih idej, ki prinašajo vašemu poslu dodano vrednot.

04.

PODPORA IN POMOČ

Nudimo vam podporo, ko jo potrebujete. Prilagodimo se vam z načini komuniciranja. Naučili vas bom samostojnega urejanja spletne lahko pa urejanje prepustite tudi nam.

Z nami do visokih uvrstitev v iskalnikih

Z nami do visokih uvrstitev v iskalnikih.

Skupaj z nami stopite pred konkurenco. Optimizacija spletne strani prinaša rezultate!
Pišite nam ali nas pokličite:

01.

BREZPLAČEN OBISK

SEO optimizacija spletne strani je neke vrste sekundarno oglaševanje.
Doseganje visokih neplačljivih pozicij v iskalnikih nam dolgoročno prinaša brezplačen obisk.

02.

TRAJNI REZULTATI

Doseganje trajnih organskih rezultatov iskanj lahko dosežemo z SEO optimizacijo. Ko dosežemo mesto na prvi strani to pozicijo še samo ohranjamo.

03.

POVEČANJE OBISKA

S skrbno analizo ključnih besed in drugimi zakonitostmi SEO optimizacije vas bomo pripeljali na prve strani iskalnikov. S tem pa bo dosežen glavni cilj biti na vrhu in povečati obisk vašega spletnega mesta.

04.

KREDIBILNOST

Organski zadetki med iskanji in visoke pozicije pri obiskovalcih – iskalcih vzbujajo zaupanje. Google na vrh pozicionira in nagrajuje strani z kvalitetno vsebino in naprednimi tehničnimi rešitvami.

Skok na vrh z nami

Naši strokovnjaki za SEO optimizacijo spletne strani bodo poskrbeli, da bo vaša spletna stran dosegljiva na prvih straneh iskalnikov. Marketingo je pot do vrha na Googlu.

Analiza ključnih besed, ki jih iščejo vaše stranke.

Gradnja kvalitetnih povezav.

Napredna optimizacija spletne strani.

Pišite nam za ponudbo

On in Off site SEO optimizacija

On in Off site SEO optimizacija

Kako poteka On site SEO optimizacija?

Onsite SEO optimizacija spletnih strani poteka, tako da ga Google in drugi iskalniki spletne strani indeksirajo in razvrstijo glede na kvaliteto. Pri spletnih straneh, ki jih izdelujemo mi vključimo osnovno SEO optimizacijo.
Z napredno optimizacijo pa še izboljšamo kvaliteto strani za iskalnike.

Pomembni faktorji pri Onsite SEO optimizaciji spletne strani so:

 • Optimizirane fotografije in video vsebine.
 • Ustrezna vsebina.
 • Ključne besede.
 • Meta description.
 • Struktura naslovov.
 • URL struktura.
 • Notranje URL povezave.
 • Sitemap.
 • Google search console.

Kako poteka Off site SEO optimizacija?

Ofsite SEO optimizacija spletnih strani poteka, tako da ga Google in drugi iskalniki opazijo in razvrstijo glede na kakovost ciljnih strani in njihovo vsebino. Pri spletnih straneh, ki jih izdelujemo mi že zajamemo osnovno SEO optimizacijo.
Z napredno optimizacijo pa še izboljšamo kvaliteto strani za iskalnike.

Pomembni faktorji pri Offsite SEO optimizaciji spletne strani so:

 • Število back linkov.
 • Mnenja – reviews.
 • Pristotnost na družbenih omrežjih.
 • Google My Business profil.
 • PR članki.
 • Povratne poveza iz relevantnih spletnih mest za vašo dejavnost.

Uporabljamo profesionalna orodja

SEO optimizacija se ne izvaja spontano ali naključno. Je proces, ki se ga načrtuje in izvaja z uporabo orodij kot so Google Analytics, Semrush, Local Viking, Google Search Console in drugimi. Najboljša orodja nam omogočajo, da pridobimo kvalitetne SEO analize, ki so temelj vsake dobre izvedene SEO optimizacije hkrati pa omogočajo merjenje rezultatov. 
Na podlagi meritev vam dostavljamo redna poročila o napredku SEO optimizacije.

SEO optimizacija - za optimizacijo uporabljamo Google Search Console - rezulatai.
Google Analytics - logo.
Semrush - logo.
Local viking - logo.
Google Search console - logo.

Uporabljamo profesionalna orodja

SEO optimizacija se ne izvaja spontano ali naključno. Je proces, ki se ga načrtuje in izvaja z uporabo orodij kot so Google Analytics, Semrush, Local Viking, Google Search Console in drugimi. Najboljša orodja nam omogočajo, da pridobimo kvalitetne SEO analize, ki so temelj vsake dobre izvedene SEO optimizacije hkrati pa omogočajo merjenje rezultatov. 
Na podlagi meritev vam dostavljamo redna poročila o napredku SEO optimizacije.

SEO optimizacija - za optimizacijo uporabljamo Google Search Console - rezulatai.
Google Analytics - logo.
Semrush - logo.
Local viking - logo.

SEO optimizacija – zakaj se odločiti?

Povečena vidnost na spletu

SEO optimizacija je tehnika s katero izboljšamo vidnost vaše spletne strani z izboljšanjem uvrstitev v rezultatih med iskanji na Googlu in ostalimi iskalniki. Z višjio uvrstitvijo v iskalniku lahko povečate izpostavljenost vaše spletne strani ali trgovine in si s tem zagotovite več obiska kar lahko rezultira v višjo prodajo ali več povpraševanj.

Stroškovno učinkovito trženje

SEO optimizacija je v primerjavi z ostalimi oblikami spletnega trženja stroškovno ugodna. Dobro izvedena SEO optimizacija vam zagotavlja dolgotrajne učinke, kar sicer ne pomeni, da ko enkrat uspete priti na prve strani, da delo več ni potrebno. Konkurenca ne počiva in konkurenca je tista, ki vas lahko med iskanji na Googlu prehiti. Zato je potrebno biti aktiven tudi, ko dosežemo zastavljene cilje za ohranitev le-teh

Izboljšanje uporabniške izkušnje

SEO optimizacija vključuje tudi proces izboljšanja uporabniške izkušnje vaše spletne strani ali trgovine. Z optimizacijo hitrosti nalaganja splentega mesta, zagotavljanjem vsebinsko relevantnih in SEO optimiziranih vsebin, mobilno prilagojeno stran za vse vrste zaslonov, obiskovalcem spletne strani ali trgovine zagotovite odlično uporabniško izkušnjo obiska. S tem lahko uporabnika dalj časa zadržite na strani, omogočite lažjo dostopnost vsebin in iskanje tistega po kar so se napotili k vam.

Višanje števila obiskov

S SEO optimizacijo dosežete, da se med organskimi zadetki na izbrane in za vaš posel relevantne ključne besede uvrščate višje ali celo na vrh, kar rezultira v povečan obisk na vaši strani. Organski zadetki ustvarjajo dragocen vir obiska in relevantno občinstvo, saj se uvrstitev na vrh med iskanji doseže z dobrim delom na spletni strani ali trgovini s čimer iskalnikom daste signal, da se se trudite za čimboljšo uporabniško izkušnjo. 

Dolgoročni učinki

SEO optimizacija pušča dolgotrajne učinke oziroma rezultate in je tek na srednje oz. dolge proge. Vidnost rezultatov merimo v nekaj mesecih do enega leta – odvisno od težavnostne stopnje optimizacije oziroma konkurenčnosti panoge podjetja. Za razliko od plačljivega oglaševanja, ki prinaša takojšnje učinke SEO optimizacija prinaša trajne rezultate. Ko prenehamo s plačljivim oglaševanjem tudi več ni rezultatov, pri SEO optimizaciji pa žanjete uspehe preteklega dela s sedanjim pa ohranjate dosežene pozicije ali jih nadgrajujete. Torej tudi če nekaj časa ne izvajate optimizacije rezultati ostajajo.

Izvajanje SEO optimizacije

Izvajanje SEO optimizacije

01.

Analiza in
strategija

Za dobro izvedeno SEO optimizacijo potrebujemo analizo in strategijo. Na podlagi tega se odločamo kako in v kakšnem obsegu bomo izvajali optimizacijo za dosego željenih rezultatov.

02.

Ključne besede in vsebina

Center googla so iskalne fraze – ključne besede. Na podlagi googlovega orodja za raziskovanje ključnih besed ustvarimo analizo. Na podlagi te analize naredimo strategijo in kako se bomo lotili procesa optimizacije SEO.

03.

Nadgradnja spletne strani

Tehnične lastnosti spletne strani imajo velik vpliv na rezultate na Googlu. Če imamo nemobilno ali počasno stran, slabo uporabniško izkušnjo, ne bomo bili na želenih mestih. 

04.

Mreženje
povezav

Ena izmed najbolj povezanih strani na spletu v Sloveniji je 24ur. To ima velik vpliv na njen nivo na googlu. Saj ko vam ostali dajejo povezave, vam jih dajejo z razlogom – saj želijo, da vas drugi opazijo. In to je velik pozitiven signal za google. 

05.

Vzdrževanje
pozicij

SEO optimzacija je proces. Tudi ko dosežemo željenje pozicije, se priporoča spremljanje stanja in vzdrževanja doseženih mest. Ne pozabite, konkurenca ne počiva.. 

Optimizacija spletne strani kaj nudimo?

Storitve SEO optimizacije

Raziskava ključnih besed in strategija

Naredimo raziskavo ključnih besed, ki so najbolj relevantne za vaš posel in uspeh za organski obisk spletnega mesta.

On site, Off site in tehnična SEO optimizacija

Izvedemo posnetek obstoječega stanja na podlagi katerega se odločamo o korakih in strategiji izvajanja optimizacije.

UI in UX analiza

Pregledamo in analiziramo obstoječo stanje vaše spletne strani ali trgovine iz UI in UX vidika, ter vam predlagamo spremembe po smernicah najboljše prakse.

Ustvarjanje vsebine

Sami sli skupaj z vami prevzamemo skrb za SEO oplemeniteno vsebino, ki jo boste potrebovali na sami strani, za digitalni PR ali povratne povezave.

Gradnja povratnih povezav

Gradimo visokokakovostne povratne povezave za povečanje avtoritete spletne strani za doseganje dolgoročnih rezultatov organskega obiska.

Premiki strani

Če se odločite za premik strani in tega ne izvedete na pravi način, lahko izgubite ves ali večino organskega obiska. Mi poskrbimo za pravilni premik strani.

Analiza hitrosti in učinkovitosti strani

Na WordPress platformi analiziramo in izvedemo hitrostno optimizacijo spletne strani za doseganje odlične uporabniške izkušnje.

SEO priporočila

Izvajajo preglede spletnih strani in trgovin, ter podajamo priporočila za spremembe, ki jih je potrebno izvesti za doseganje organskega obiska.

Pogosta vprašanja

Pri izdelavi spletne strani ali trgovine je pomembno, da v proces vključimo osnovno SEO optimizacijo lahko pa se odločite za nadgradnjo z napredno SEO optimizacijo, ki vam še izboljša pozicioniranje strani.

SEO ali “Search Engine Optimization” pomeni optimizacija spletnih strani za iskalnike kot so Google, Bing, Yandex…
Z optimizacijo poskrbimo, da iskalnik kote je recimo Google prepozna in med zadetke uvrsti vašo spletno stran, takrat ko oseba vaše ključne besede vnese oz. išče v iskalniku. Stran je potrebno temu primerno prilagoditi oz. optimizirati.
Prilagoditev pa vključuje tudi aktivnosti, ki spletno stran v zadetkih iskanj pozicionirajo višje. S pravilnim pristopom, vam lahko pripeljem stran na prve strani iskalnikov.

Ključna beseda ali besede, so tiste besede, ki jih je potrebno smiselno umeščati v vsebine in proces optimizacije na vaši spletni strani. Do ključnih besed pridemo z raziskavo, ki nam pokaže koliko je iskanj za določeno ključno besedo.   

Med najpomembnejše dejavnike štejemo kvalitetno vsebino, ki vsebuje relevantne ključne besede pridobljene z raziskavo, ureditev meta oznak in opisov, kvalitetne povratne povezave, dobro načrtovano strukturo spletne strani ali trgovine, stran prilagojeno za prikazovanje na vseh vrstah zaslonov in naprav, optimizacijo za hitro nalaganje strani. Pomemben dejavnik je tudi sprotno analiziranje in spremljanje rangiranja spletne strani pri uvrstitvah med iskanji.

Indeksiranje spletne strani se izvaja strojno s strani iskalnikov in njihovih algoritmov. Algoritmi zmorejo presoditi kvaliteto vsebin, strukturo, postavitev strani, ind… Na podlagi teh faktorjev, vas rangirajo pri mestu med iskanimi zadetki.
Indeksacija pri  On – site optimizaciji, ki se izvaja na spletni strani je viden v cca. nekaj dneh do nekaj tednov. Rezultati Off – site optimizacije pa so vidni v cca. dveh  do šestih mesecih.

SEO optimizacijo lahko izvajate sami vendar močno priporočamo, da izkoristite možnost sodelovanja s SEO strokovnjakom, ki bo z vami šel skozi proces  z vsem znanjem in najnovejšimi dobrimi praksami, profeosionalnimi orodji in nakopičenimi izkušnjami.
V kolikor se odločite, da SEO optimizacijo prepustite nam, s tem pridobite strokovno opravljeno delo, hkrati pa lahko čas, ki bi ga sicer porabili za optimizacijo namenite vašemu poslovanju

S SEO optimizacijo dosežemo organsko povečanje obiska. Dolgoročno je najkvalitetnejšo sredstvo za zagotavljanje obiska.
V praksi to pomeni, da v kolikor izvedete optimizacijo, konkurenca pa ne obstaja velika možnost, da jo prehitite med zadetki v iskalniku. Glede na to, da se indeksiranje s strani iskalnikov dogaja ves čas, je težko nadoknadit zamujeno delo napram konkurenci.

Višina cene se razlikuje ali se SEO optimizacija izvaja na že obstoječi spletni ali na novonastajoči. V vsakem primeru se najprej naredi analiza, določi strategija in na podlagi tega ovrednoti količino dela. Potrebno je videti ali je vaša dejavnost v konkurenčni branži ali v manj konkurečni – kar zelo vpliva na količino dela za zagotovitev rezultatov, za kolikšno količino ključnih besed bomo izvajali optimizacijo, koliko kvalitetnih povratnih povezav bomo potrebovali, ter seveda koliko strani vaše spletne strani bo potrebno optimizirati.

Cena se določa glede na količino dela določenega z analizo in zastavljeno strategijo za dosego rezultatov.

Izkoristite naše znanje.
Naredimo skupaj nekaj odličnega.


  Izkoristite naše znanje.
  Naredimo skupaj nekaj odličnega.