SEO optimizacija

S SEO optimizacijo do trajno visokih pozicij na Googlu oz. iskalnikih.

Z analizo ključnih besed, optimizacijo spletne strani ali trgovine in gradnjo kakovostnih povezva, vam pomagamo doseči prve strani iskalnikov.

Povpraševanje

SEO optimizacija

S SEO optimizacijo do trajno visokih pozicij na Googlu oz. iskalnikih.
Z analizo ključnih besed, optimizacijo spletne strani ali trgovine in gradnjo kakovostnih povezva, vam pomagamo doseči prve strani iskalnikov.

Pošljite povpraševanje

01.

SODOBEN DIZAJN

Oblikovanje po meri. Igriva kreativnost se zna spoprijateljiti s celostno grafično podobo in z željami naročnika ter vodi v sinergijo estetike in uporabnosti.

02.

UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Z ustrezno navigacijo dosežemo enostavno uporabo spletne strani na različnih napravah, kot so klasični monitorji, tablice, prenosni računalniki in telefoni.

03.

KREATIVNE REŠITVE

Naše strokovno znanje, izkušnje in iskrivost uporabimo pri ustvarjanju kreativnih idej, ki prinašajo vašemu poslu dodano vrednot.

04.

PODPORA IN POMOČ

Nudimo vam podporo, ko jo potrebujete. Prilagodimo se vam z načini komuniciranja. Naučili vas bom samostojnega urejanja spletne lahko pa urejanje prepustite tudi nam.

Z nami do visokih uvrstitev v iskalnikih

Z nami do visokih uvrstitev  v iskalnikih.

Skupaj z nami stopite pred konkurenco.
Pišite nam ali nas pokličite:

01.

BREZPLAČEN OBISK

SEO optimizacija spletne strani je neke vrste sekundarno oglaševanje.
Doseganje visokih neplačljivih pozicij v iskalnikih nam dolgoročno prinaša brezplačen obisk.

02.

TRAJNI REZULTATI

Doseganje trajnih organskih rezultatov iskanj lahko dosežemo z SEO optimizacijo. Ko dosežemo mesto na prvi strani to pozicijo še samo ohranjamo.

03.

POVEČANJE OBISKA

S skrbno analizo ključnih besed in drugimi zakonitostmi SEO optimizacije vas bomo pripeljali na prve strani iskalnikov. S tem pa bo dosežen glavni cilj biti na vrhu in povečati obisk vašega spletnega mesta.

04.

KREDIBILNOST

Organski zadetki med iskanji in visoke pozicije pri obiskovalcih – iskalcih vzbujajo zaupanje. Google na vrh pozicionira in nagrajuje strani z kvalitetno vsebino in naprednimi tehničnimi rešitvami.

Skok na vrh z nami

Naši strokovnjaki za SEO optimizacijo spletne strani bodo poskrbeli, da bo vaša spletna stran dosegljiva na prvih straneh iskalnikov.

Analiza ključnih besed, ki jih iščejo vaše stranke.

Gradnja kvalitetnih povezav.

Napredna optimizacija spletne strani.

Pišite nam za ponudbo

Onsite SEO optimizacija spletne strani

Onsite SEO optimizacija spletnih strani poteka, tako da ga Google in drugi iskalniki opazijo in razvrstijo glede na kakovost ciljnih strani in njihovo vsebino. Pri spletnih straneh, ki jih izdelujemo mi že zajamemo osnovno SEO optimizacijo.
Z napredno optimizacijo pa še izboljšamo kvaliteto strani za iskalnike.

Pomembni faktorji pri SEO optimizaciji spletne strani so:

 • Optimizirane fotografije in video vsebine.
 • Ustrezna vsebina.
 • Ključne besede.
 • Meta description.
 • Struktura naslovov.
 • URL struktura.
 • Notranje URL povezave.
 • Sitemap.
 • Google search console.

Offsite SEO optimizacija spletne strani

Offsite SEO optimizacija spletnih strani se izvaja izven spletnih strani. Ta se lahko razdeli na white hat in black hat. White hat so legalni načini izvajanja SEO. Black hat pa so slabi načini, ki lahko včasih privedejo do izbrisov. Zato med izbiro podjetja morate dobro premisliti in predivno izbrati vašega SEO eksperta. Ker 50 zastonj povezav čez noč ne bo dobro bilo vaši spletni strani. Saj lahko trajnostno škoduje vašemu obisku, povzroči padec vašega nivoja na googlu.

Pomembni faktorji pri SEO optimizaciji spletne strani so:

 • Število back linkov.
 • Mnenja – reviews.
 • Pristotnost na družbenih omrežjih.
 • Google My Business profil.
 • PR članki.
 • Povratne poveza iz relevantnih spletnih mest za vašo dejavnost.

Izvajanje SEO optimizacije

Izvajanje SEO optimizacije

01.

Ključne besede in vsebina

Center googla so iskalne fraze – ključne besede. Na podlagi googlovega orodja za raziskovanje ključnih besed ustvarimo analizo. Na podlagi te analize naredimo strategijo in kako se bomo lotili procesa optimizacije SEO.

02.

Nadgradnja spletne strani

Tehnične lastnosti spletne strani imajo velik vpliv na rezultate na Googlu. Če imamo nemobilno ali počasno stran, slabo uporabniško izkušnjo, ne bomo bili na želenih mestih. 

03.

Mreženje povezav

Ena izmed najbolj povezanih strani na spletu v Sloveniji je 24ur. To ima velik vpliv na njen nivo na googlu. Saj ko vam ostali dajejo povezave, vam jih dajejo z razlogom – saj želijo, da vas drugi opazijo. In to je velik pozitiven signal za google. 

Pogosta vprašanja

Kaj je SEO optimizacija?

Pri izdelavi spletne strani ali trgovine je pomembno, da v proces vključimo osnovno SEO optimizacijo lahko pa se odločite za nadgradnjo z napredno SEO optimizacijo, ki vam še izboljša pozicioniranje strani.

SEO ali “Search Engine Optimization” pomeni optimizacija spletnih strani za iskalnike kot so Google, Bing, Yandex…
Z optimizacijo poskrbimo, da iskalnik kote je recimo Google prepozna in med zadetke uvrsti vašo spletno stran, takrat ko oseba vaše ključne besede vnese oz. išče v iskalniku. Stran je potrebno temu primerno prilagoditi oz. optimizirati.
Prilagoditev pa vključuje tudi aktivnosti, ki spletno stran v zadetkih iskanj pozicionirajo višje. S pravilnim pristopom, vam lahko pripeljem stran na prve strani iskalnikov.

Kaj je ključna besed in katere izbrati?

Ključna beseda ali besede, so tiste besede, ki jih je potrebno smiselno umeščati v vsebine in proces optimizacije na vaši spletni strani. Do ključnih besed pridemo z raziskavo, ki nam pokaže koliko je iskanj za določeno ključno besedo.   

Kdaj je viden učinek optimizacije?

Indeksiranje spletne strani se izvaja strojno s strani iskalnikov in njihovih algoritmov. Algoritmi zmorejo presoditi kvaliteto vsebin, strukturo, postavitev strani, ind… Na podlagi teh faktorjev, vas rangirajo pri mestu med iskanimi zadetki.
Indeksacija pri  On – site optimizaciji, ki se izvaja na spletni strani je viden v cca. nekaj dneh do nekaj tednov. Rezultati Off – site optimizacije pa so vidni v cca. dveh  do šestih mesecih.

Zakaj se SEO optimizacija izplača?

S SEO optimizacijo dosežemo organsko povečanje obiska. Dolgoročno je najkvalitetnejšo sredstvo za zagotavljanje obiska.
V praksi to pomeni, da v kolikor izvedete optimizacijo, konkurenca pa ne obstaja velika možnost, da jo prehitite med zadetki v iskalniku. Glede na to, da se indeksiranje s strani iskalnikov dogaja ves čas, je težko nadoknadit zamujeno delo napram konkurenci.

Naredimo skupaj
nekaj odličnega

031 466 275


  Naredimo skupaj
  nekaj odličnega

  031 466 275