VAŠ DIGITALNI PARTNER

Skupaj do uspešne
digitalne zgodbe.

Kavica, čaj ali sladoled z nami?
V mestu ali gozdu?

Morda bo prav to začetek izjemnega Projekta.

Kavica, ingverting ali sladoled z nami?
V mestu ali gozdu?

 

Morda bo prav to začetek izjemnega Projekta.

Kdo smo?

Ustanovili smo agencijo.

Ker smo se skupaj zbrali trije. Zelo različni. Kajti če združimo moči, lahko skupaj damo še več in še boljše.

Vsak ima za seboj življenjsko pot, en krajšo, druga dva že precej daljšo.
Ena ženska, dva moška.
Vsakega so že temeljito prekalile življenjske (pre)izkušnje. Take, ki ti dajo modrosti, da lahko pogledaš na probleme celovito. In tudi ravno prav norosti. Da lahko pogledaš na probleme tudi z drugega zornega kota. S tistega, s katerega morda še sami niste. S tistega, ki vam postavlja takšna vprašanja, ki vas lahko pripeljejo do pomembnih ugotovitev in odgovorov. Za posel. In nenazadnje tudi za življenje samo. Saj, če delaš z vsem srcem, so osebne vrednote hkrati tudi vrednote tvojega posla. 

Ekipa.

Alexander B. Pavlinek

 +386 031 466 275

alex@marketingo.si

Alexander B. Pavlinek

 +386 031 466 275

alex@marketingo.si

Alex je že na univerzitetni poti spoprijateljil s spletnimi stranmi in marketingom. In prav to je postala njegova glavna pot. Izpopolnjevanje in izobraževanje, iskanje in preizkušanje novih metod, programov in tehnik so postali zanj skorajda obsesija. Je velik strateg. Najraje ima težje izzive, kjer lahko svojo kreativnost preobrazi v odlične podjetne in marketinške načrte. Izpopolnil se je v vseh spektrih marketinga in počasi začel graditi v praksi. Sprva v obliki študentskega dela v IT podjetju, kasneje pa se je podal na lastno podjetniško pot. Že pri sedemnajstih letih se je s poslovnim partnerjem lotil vzpostavitve in zagona lastne outlet spletne trgovine shopaholik.si. Je ljubitelj fitnesa in psov. V prostem času rad proučuje vire o novih tehnologijah in raziskave o zdravju.

 • SEO ekspert, analiza in raziskava trga
 • Social media manager
 • Marketinški tehnolog
 • Ekspert spletnega oglaševanja

Jernej Letonja

 +386 031 302 776

jernej@marketingo.si

Jernej Letonja

 +386 031 302 776

jernej@marketingo.si

Jernej se je 13 let brusil kot podjetnik z lastno picerijo. Dobro ve, kaj je posel v praksi in s kakšnimi izzivi in preprekami (včasih tudi našimi lastnimi) se srečujemo. Neprecenljive izkušnje. Ki dajejo celostni pogled na posel in ne le secirano digi-marketinški vidik. Tehtal je in se odločil za novo pot. Kajti spremembe so nujne. Spremembe vodijo v napredek. Četudi znajo biti naporne. Zagrižen in predan samouk. Filozof in praktik v enem. Vrelec idej. Varuh narave. Uživa v naravi na gorskem ali cestnem kolesu, v pohodništvu v gorah ali plavanju v morju.

 • WordPress 
 • Woocommerce
 • Web design

Vesna Male

 +386 041 214 282

vesna@marketingo.si

Vesna Male

 +386 041 214 383

vesna@marketingo.si

Vesna je naša magistra in dolgoletno prekaljena na področju marketinga, še posebej komuniciranja ter digitalnega marketinga. A odločila se je pustiti varno službo in ostati nekaj let z otroki doma. Kajti prav otroke, dom in odnose v njem, je začutila kot svoje trenutno glavno poslanstvo. In poslanstvu je treba slediti. A spet je prišel čas, ko želi svoje znanje in izkušnje, kreativnost, igrivost deliti še z drugimi. Na raznolikih področjih – od digitalnega marketinga in kreativnega pisanja za vse oblike medijev, pa do predavanj, delavnic in coachinga na teme otroci, družinska dinamika, ustvarjalnice, masaža in še marsikaj.

Odnosi zanjo ostajajo pomembna rdeča nit tudi v poslu –  odnosi z naročniki. Kajti biznis smo ljudje. Biznis naj bo človeški. Biznis naj bo hkrati tudi vzpodbuda ustvarjalnosti, navdihu, veselju.


Ključne reference
: Vodja tržnega komuniciranja in raziskav na Zavodu za turizem Maribor – Pohorje (2000 – 2018),  asistentka na EPF pri predmetih s področja marketinga (1997 – 2000),  predavateljica na Višji strokovni šoli za gostinstvo in turizem Maribor pri predmetih s področja turizma, SPEM komunikacijska skupina.

 • Marketing
 • Komuniciranje
 • Digitalni marketing
 • PR članki za spletne in klasične medije

Kaj je res pomembno?

What really matters?

 

Do uspeha skupaj

Vaš uspeh je naš cilj. Le če dosežemo skupaj vaš uspeh, bomo uspešni tudi mi.

Zadovoljstvo

Marketing naj vodi v celovito zadovoljstvo naročnika, agencije in odjemalcev naročnika. Le tako se lahko zgradi dolgoročni uspeh.

Kakovost in predanost

Posla, ki ga sprejmemo, se lotimo s celo glavo in z vsem srcem in z obema rokama. En, dva ali vsi trije Marketingoti. Po potrebi sprejmemo v navezo še zunanje eksperte.

Iskrenost, prijaznost

Le dober odnos agencije z naročnikom lahko pripelje do res dobrih rezultatov. Kar je ključen cilj obeh. Zadovoljstvo naročnika vodi v zadovoljstvo agencije. Uspeh naročnika vodi v uspeh agencije. Smo na istem bregu, na isti poti. Združimo znanje, izkušnje, ideje, moči.

PREDSTAVITEV NAŠEGA DELA.

Projekti.

ŠE VEČ PROJEKTOV NA OGLED ŠE VEČ PROJEKTOV NA OGLED ŠE VEČ PROJEKTOV NA OGLED

IMATE V MISLIH PROJEKT, IDEJO, PROBLEM,
VPRAŠANJE?

IMATE V MISLIH PROJEKT, IDEJO, PROBLEM,
VPRAŠANJE?

IMATE V MISLIH PROJEKT, IDEJO, PROBLEM,
VPRAŠANJE?

Naredimo skupaj
nekaj odličnega.

+386 031 466 275 +386 031 466 275 Pošljite email Pošljite email