O nas

Smo digitalna agencija, ki nudi celovite rešitve na področju digitalnega marketinga in spletnih rešitev.

Izboljšamo uporabniški proces, ki ga optimiziramo za prepoznavnost in prodajo. Z dobrimi praksami konvertiramo potencialne stranke v nakupovalce in tako višamo prodajo našim partnerjem.

Spoznajte nas Spoznajte nas

Marketingo je na trgu od leta 2018.
Ustanovitelja Alex in Jernej pa vsak s svojimi projekti že mnogo prej.

Z ustanovitvijo agencije sta združila moči in zgradila ekipo. Sledimo začrtanemu cilju razvijati celostne digitalne marketinške in spletne storitve, s katerimi lahko naročnikom ponudimo točno to kar najbolj potrebujejo.

Naš cilj je dostavljati efektivne, stroškovno optimizirane merljive rezultate. Ničesar ne prepuščamo naključju. Izdelujemo spletne projekte, vse od spletnih strani in trgovin, spletnih učilnic ter e-naročanja, poskrbimo za učinkovite pristajalne strani, ki jih optimiziramo ali A/B testiramo, ustvarjamo inovativne oglaševalske kampanje.
Obiskovalce vaših spletnih strani vodimo skozi marketinško prodajni lijak ter jih preobrazimo v potencialne stranke ali nakupovalce.

Na trg smo stopili s konkurenčnimi storitvami oplemenitenimi z našimi marketinškimi izkušnjami, znanjem in širokim zornim kotom poznavanja podjetništva.

Podjetjem in tržnim znamkam nudimo dobre zgodbe, odlične uspehe in zanesljivo partnerstvo.

Zakaj sodelovati z agencijo Marketingo?

Vzamemo si čas, da naročniku prisluhnemo. Sledimo vodilu osebnega pristopa, saj lahko le tako pridemo do želenega cilja. Kljub utečenemu projektnemu sistemu, ki smo ga razvili (ali pa prav zato), želimo naročnika vključevati v proces vse od načrtovanja do končne izvedbe projekta.

Zakaj sodelovati z agencijo Marketingo?

Vzamemo si čas, da naročniku prisluhnemo. Sledimo vodilu osebnega pristopa, saj lahko le tako pridemo do želenega cilja.
Kljub utečenemu projektnemu sistemu, ki smo ga razvili (ali pa prav zato), želimo naročnika vključevati v proces vse od načrtovanja do končne izvedbe projekta.

Naša evolucija

Naši začetki segajo nekje v leto 2010, ko smo začeli sodelovati z našim dolgoletnim partnerjem – lokalnim brivcem. Skozi leta se je tudi z našim marketinškim doprinosom preobrazil v enega izmed prepoznavnejših brivcev v Sloveniji. Z njim še vedno ustvarjamo odlične zgodbe.

V nadaljevanju naših začetkov smo se srečali s segmentom prehrambenih dodatkov. Z edinstvenimi nagradnimi igrami na Facebooku smo presegli vsa planirana prodajna pričakovanja.

Skozi leta smo se prilagajali trendom in trgu, se skupaj z naročniki razvijali in dopolnjevali naša znanja.

Prodor smo naredili z ustanovitvijo Marketinga leta 2018, ki je bil prvotno zasnovan za upravljanje socialnih medijev ter oglaševanje, kasneje pa smo se prilagoditi trgu, ki je vedno bolj iskal moderne, tehnično napredne mobilne spletne strani in trgovine. Ta trend se je zaradi  epidemije Corone še posebej izrazil v letu 2020.

3 najbolj pomembne točke na naši podjetniški poti:

  • 2018 – ustanovitev agencije Marketingo, kjer sva Alex – tehnološki marketer in Jernej – WordPress / web oblikovalec združila moči.
  • 2019 – z ekipo in zunanjimi sodelavci smo v drugem letu realizirali 30 spletnih projektov – strani in trgovin.
  • 2021 – začetek ponudbe celovitih marketinških in spletnih rešitev za MSP.

Naredimo skupaj
nekaj odličnega

031 466 275


    Naredimo skupaj
    nekaj odličnega

    031 466 275