Marketingo
marketinške storitve

Celovite digitalne marketinške in spletne rešitve.

Pošljite povpraševanje Pošljite povpraševanje

Izdelava spletne strani

Spletna stran je vaša predstavitev na spletu. Preden zastavimo vizijo vaše bodoče spletne strani, želimo spoznati poslanstvo in vizijo vašega podjetja – posla zato, da lahko vaše poslovanje uspešno predstavimo na spletu.
Izdelava spletne strani zahteva skrbno izbrana digitalna orodja s katerimi poskrbimo, da so spletne strani moderne, oblikovno všečne, tehnično brezhibne, ter uporabniška izkušnja obiskovalcev vrhunska.

Več o izdelavi spletne strani Več o izdelavi spletne strani

Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine zahteva celovit pristop. Za spletno trgovino, ki prodaja je potrebno storiti vse potrebne korake, ki vodijo v uspešno prodajo na spletu.
Vzpostavitev ene izmed platform – Woocommerce, Shopify… določitev person, optimizacijo nakupne poti, implemetacijo analitičnih orodij – vse to za odlično uporabniško izkušnjo kupcev in dobro prodajo.

Več o izdelavi spletne trgovine Več o izdelavi spletne trgovine

Google oglaševanje

Google Ads oglaševanje prinaša pospešen napredek pri pozicioniranju vaše spletne strani, trgovine ali ponudbe na prvo stran iskanj. Je odlično orodje za izpostavljanje akcijske ali nove ponudbe, prodajo izdelkov na spletu in za podjetja, ki želijo pridobiti stranke ali poslovne kontakte.
Google oglaševanje omogoča oglaševanje s pasicami, bannerji, oglaševanje na Youtube kanalu in drugih partnerskih mestih. 

Več o Google Ads oglaševanju Več o Google Ads oglaševanju

Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je učinkovit kanal za prikaz vaše ponudbe na Facebooku, Meesengerju in Instagramu. Facebook omogoča ciljno oglaševanje, ki lahko služi za ohranjanje obstoječih strank ali oglaševanje novim potencialnim strankam.
Oglaševanje na Facebooku je odličen kanal za promocijo novih izdelkov, storitev in prepoznavanje blagovnih znamk.

Več o Facebook oglaševanju Več o Facebook o oglaševanju

SEO optimizacija spletne strani ali trgovine

Optimizacija spletne strani SEO (Search Engine Optimization) je proces s katerim optimiziramo spletno stran ali trgovino za visoke organske – brezplačne uvrstitve na spletnem iskalniku Google in drugih.
Z optimizacijo dosežemo, da uporabniki hitreje in lažje najdejo vašo spletno stran kar vodi k večji obiskanosti ali prodaji.
SEO optimizacija prinaša dolgoročne in kvalitetne rezultate.

Veš o SEO optimizaciji Več o SEO optimizaciji

Naredimo skupaj
nekaj odličnega

031 466 275


    Naredimo skupaj
    nekaj odličnega

    031 466 275