Marketinško svetovanje

Storitve marketinškega svetovanja

Najboljše prakse digitalnega marketinga so v nenehnem razvoju zato lahko marketinške strategije hitro izgubijo svoj učinek. Najuspešnejše blagovne znamke razumejo, da je digitalni marketing delo 24/7/365. Če niste v koraku z najnovejšimi, najboljšimi praksami, vas konkurenca lahko hitro premaga.

Ne glede na to, ali morate zgraditi celotno marketinško strategijo iz nič ali izboljšati svoj pristop, lahko Marketingo storitve marketinškega svetovanja pomagajo posodobiti vaše marketinške cilje za najboljše možne rezultate.

Pošljite povpraševanje

Facebook oglaševanje

Oglaševanje na facebooku je še vedno med najučinkovitejšimi kanali za oglaševanje spletne prodaje in pridobivanje kvalitetnih povpraševanj za B2B podjetja.
Facebook in Instagram oglaševanje nam omogoča ciljno oglaševanje za doseg povečanja prodaje ali prepoznavnosti blagovne znamke.

Pošljite povpraševanje

01.

SODOBEN DIZAJN

Oblikovanje po meri. Igriva kreativnost se zna spoprijateljiti s celostno grafično podobo in z željami naročnika ter vodi v sinergijo estetike in uporabnosti.

02.

UPORABNIŠKA IZKUŠNJA

Z ustrezno navigacijo dosežemo enostavno uporabo spletne strani na različnih napravah, kot so klasični monitorji, tablice, prenosni računalniki in telefoni.

03.

KREATIVNE REŠITVE

Naše strokovno znanje, izkušnje in iskrivost uporabimo pri ustvarjanju kreativnih idej, ki prinašajo vašemu poslu dodano vrednot.

04.

PODPORA IN POMOČ

Nudimo vam podporo, ko jo potrebujete. Prilagodimo se vam z načini komuniciranja. Naučili vas bom samostojnega urejanja spletne lahko pa urejanje prepustite tudi nam.

Z nami do Facebook in Instagram oglaševanja

Kdaj potrebujem storitve marketinškega svetovanja?

Nekatera podjetja lahko sama obvladajo svoje potrebe po marketingu. Toda ta podjetja imajo ogromne namenske oddelke za marketing s člani ekipe, ki so specializirani v vseh vrstah marketinga.

Malo podjetij ima vire, strokovno znanje in čas, potrebne za spremljanje marketinških trendov in ustrezno optimizacijo svojih strategij. Tudi velika podjetja se spopadajo z hitrostjo sprememb v digitalnem marketingu in morda potrebujejo pomoč svetovalnega podjetja.


Pišite nam ali nas pokličite:

Podjetja, ki jim lahko marketinško svetovanje pomaga, izpolnjujejo katero koli od naslednjih meril:

01Ohranjanje neuspešne prisotnosti blagovne znamke na vseh tržnih kanalih.

02Zaostajanje za konkurenco na ključnih uvrstitvah v iskanju.

03. Neuspešna pretvorba obiskovalcev spletnega mesta v potencialne kupce/stranke.

04. Neustrezna donosnost naložbe pri vhodnih marketinških pobudah.

05. Nepopolna marketinška strategija, ki ne zajema vseh ustreznih stičnih točk in kanalov.

06. Pomanjkanje vpogleda v uspešnost marketinške kampanje.

07. Ni mogoče izkoristiti meritev in podatkov za izboljšanje marketinških ciljev.

Zakaj delati s svetovalcem?

Sodelovanje s svetovalcem za marketing vam omogoča neposreden dostop do ekipe strokovnjakov, ki živi in ​​diha digitalni marketing ves dan, vsak dan. Marketingo svetovalci razumejo, kako vsak del vaše marketinške strategije vpliva na uspešnost. Lahko prilagodijo in izboljšajo vaše marketinške cilje, za doseganje boljših rezultatov.

Naši svetovalci za marketing dobro poznajo številne dejavnike, ki določajo uspeh digitalnega marketinga, vključno z:

Strateški marketing

Vodenje projektov

Razvoj person / idealnih kupcev

E-mail marketing

Spletni razvoj

Ustvarjanje vsebine

Analiza uspešnosti

Prodaja in trženje

Na nas pomislite kot na podaljšek vašega podjetja in vaše marketinške ekipe. Tukaj smo, da zapolnimo vrzeli v znanju, podarimo svoje strokovno znanje in izkušnje vašim marketinškim ciljem in ustvarimo boljše rezultate za vaše marketinške kampanje.

Pišite nam za ponudbo

Kaj lahko pričakujete od naših svetovalcev?

Naše marketinško svetovanje ponuja rešitve s celovito ponudbo storitev od začetka do konca. Izboljšamo lahko katerikoli vidik vaših marketinških ciljev, ki vam povzroča težave.

01.

Razvoj marketinške strategije

Vaša marketinška strategija mora biti zelo osredotočena, da dosežete potencialne stranke, privabite kvalificirane potencialne stranke in dosežete dragocene konverzije. Oblikujemo vam lahko uspešen marketinški program, kampanjo ali strategijo, ki temelji na posebnostih vaše panoge, vašega podjetja in vaše baze strank.

Upoštevamo tudi najnovejše spremembe in posodobitve v digitalnem marketingu. Najboljše prakse v panogi zelo hitro zastarajo, zato se zelo trudimo, da smo v koraku z najnovejšim razvojem. Lahko ste mirni, saj veste, da bo vaša marketinška strategija vključevala najnovejše trende, spremembe algoritmov iskalnikov in najboljše marketinške prakse.

Marketingo svetovalci razumemo, kako se prodaja in marketing med seboj podpirata. Naš moto so marketinške strategije, ki ustvarjajo kvalificirane potencialne stranke, hkrati pa uporabijo podatke o prodaji za navdih za vašo naslednjo uspešno marketinško kampanjo.

02.

Search Engine Marketing (SEM) svetovanje

Marketing prek iskalnikov (SEM) in optimizacija za iskalnike (SEO) sta temeljni komponenti današnjih marketinških strategij. Če ne boste kar najbolje izkoristili priložnosti SEO in SEM, bo digitalna prisotnost vaše blagovne znamke trpela.

Vsak vidik vaših marketinških ciljev mora upoštevati SEO, od oblikovanja spletne strani do ustvarjanja vsebine. Naši svetovalci za marketing pristopijo k zahtevam SEO in SEM z vseh zornih kotov:

  • Tehnični dejavniki SEO, kot je arhitektura spletnega mesta.
  • Dejavniki SEO na strani, kot je ciljna uporaba ključnih besed.
  • Dejavniki SEO zunaj strani, kot so povratne povezave.

SEO je jedro vsega, kar počnemo. Zagotavljamo, da bo vaše spletno mesto pripravljeno za višjo uvrstitev v rezultatih ciljnega iskanja, da na vaše spletno mesto pritegne kvaliteten promet in dvigne digitalni profil vaše blagovne znamke.

03.

Razvoj person (idealnih kupcev)

Poznajte svoje občinstvo – to je skrivnost uspešnega marketinga. Naši svetovalci bodo razvili osebnosti strank, ki bodo vodile vaše marketinške cilje, od strategij ozaveščanja do ustvarjanja vsebine. Naš prizadeven, časovno preizkušen postopek uporablja obsežne raziskave za opredelitev vaših ključnih demografskih podatkov strank in skiciranje osebnosti vaših kupcev.

04.

Svetovanje za družbena omrežja

Družbena omrežja so odlična mesta za interakcijo s potencialnimi in vračajočimi se strankami ter za začetek vzpostavljanja digitalne prisotnosti vaše blagovne znamke. Naše svetovalne storitve za družbena omrežja so prilagojene vsaki naši stranki, pri čemer upoštevamo vašo panogo, vašo blagovno znamko in vaše občinstvo. Vztrajno gradimo vašo prisotnost na družbenih omrežjih, povečujemo vašo prepoznavnost.

05.

Oblikovanje in revizija spletnih strani

Spletno mesto vaše blagovne znamke je osrednji del vaše strategije digitalnega marketinga, vendar mora biti v celoti optimizirano, da bo doseglo najboljše rezultate. Naše storitve revizije spletnega mesta izvajajo celovito analizo uspešnosti vašega spletnega mesta, pri čemer natančno preučimo dejavnike, ki vplivajo na uvrstitev pri iskanju, avtoriteto domene in uporabniško izkušnjo.

S temi vpogledi lahko usmerimo cilje za preoblikovanje spletne strani in povečamo vidljivost vaše blagovne znamke na spletu, se uvrstimo višje pri iskanjih in olajšamo potovanje strank iz enega konca na drugega.

06.

E-mail marketing in avtomatizacija

E-mail ostaja eden najpomembnejših kanalov za digitalni marketing, saj omogoča ustvarjanje potencialnih strank, negovanje potencialnih strank in cilje prepoznavnosti blagovne znamke. Ponujamo številne storitve e-mail marketinga za podporo vašim marketinškim strategijam, ustvarjanje konverzij in ustvarjanje oprijemljivih rezultatov za vaše podjetje.

Naše zmožnosti avtomatizacije e-pošte poenostavijo in pospešijo vaše cilje za e-mail marketing ter dosežejo več potencialnih strank z veliko manj truda.

07.

Vsebinski marketing

V mnogih pogledih je vsebinski marketing digitalni marketing. Praktično vsak vidik marketinškega načrta temelji na vsebini: vsebina ciljne strani, marketinško gradivo, objave v družbenih medijih, e-mail sporočila za spodbujanje potencialnih strank itd.

Razvijamo strategije vsebinskega marketinga, ki so prilagojene vašim marketinškim, komercialnim in poslovnim ciljem. Ne glede na to, ali potrebujete temeljito raziskano vsebino, promocijsko gradivo za predstavitev novih izdelkov ali pomoč pri ohranjanju prisotnosti na različnih kanalih, vam lahko pomagamo.

08.

Ponovno trženje (Remarketing)

Dobra strategija ponovnega trženja lahko ohrani vašo blagovno znamko v ospredju potencialnih strank, tudi ko ne obiščejo vašega spletnega mesta. Ponovno usmerjeni oglasi spomnijo pretekle obiskovalce, naj se vrnejo in pregledajo vašo ponudbo ali nadoknadijo vašo najnovejšo vsebino. Skupaj s podatki tretjih oseb in spletno analitiko lahko strategije ponovnega ciljanja celo pomagajo blagovnim znamkam doseči stranke, ki še nikoli niso obiskale njihove strani.

09.

Vrhunske strategije in donosnost naložbe (ROI)

Svetovalci za marketing lahko uporabijo pravo strategijo ponovnega trženja, ki poveča prepoznavnost blagovne znamke in privabi več dragocenega prometa na vaše spletno mesto.

Potek digitalnega marketinga se lahko spremeni v hipu in vsa podjetja nimajo lastnih virov ali strokovnega znanja, da bi sledila novostim. Ne glede na to, ali ste majhno ali veliko podjetje, vam lahko naše storitve marketinškega svetovanja pomagajo ostati pred konkurenco z vrhunskimi strategijami, ki ustvarjajo kristalno jasno donosnost naložbe.

Zakaj oglaševati s Facebook in Instagram oglasi?

01.

Takojšnji učinek

Facebook ali Instagram oglasi začenjo prikazovati takoj ob vklopu. Imamo možnost nastaviti komu se naj prikazujejo – to so ciljne skupine. Čas potreben od začetka kampanje do uspešno realiziranih nakupov ali poslanih povpraševanje je odvisen od vaše prepoznavnosti in ponudbe. Zato prej kot boste začeli oglaševati na Faceboou in graditi prepoznavnost, prej boste dobili nove stranke.

02.

Oglaševalski proračun

Oglaševalski proračun FB in Insta oglaševanja je sestavljen iz dveh delov. Vložek za strošek oglasov in pripravo oglasov ter vodenje kampanje.
Strošek oglasov je odvisen od števila oglasov, širine in ciljnih skupin. Vložek za vodenje in pripravo oglasov v skladu z najboljšo in aktualno prakso pa je odvisen od količine porabljenega časa, ki je potreben, za dobro pripravljeno in vodeno kampanjo.

03.

Merljivost rezultatov

Facebook oglaševanje omogoča natančno merljivost oglaševalske kampanje in interakcije s ciljno publiko, kjer lahko spremljamo opravljene nakupe, poslana povpraševanja, klike na telefonsko številko, e-mail naslov itd. Za poglobljeno analitiko se uporablja orodje Facebook Pixel, ki omogoča povezavo s spletno stranjo ali trgovino. Možno je pridobiti podatke, ki nam pomagajo slediti konverzije, ustvariti nove ciljne skupine ali retargetirat obiskovalce (večkratno prikazovanje določenemi osebi).

04.

Ponovno trženje

Facebook in Instagram oglaševanje omogoča uporabo remarketinga oz. ponovnega trženja. Omenjeno orodje omogoča zadržati obiskovalce, ki so že bili na vaši spletni strani ali trgovini vendar ni prišlo do željene akcije v obliki nakupa ali poslanega povpraševanja.
Ponovno trženje nam omogoča prikaz oglasov samo osebam, ki so že obiskale vašo spletno stran ali trgovino in so z obiskom nakazale, da se zanimajo za vašo ponudbo. 
Brez tega orodja, bi bile te potencialne stranke izgubljene, tako pa jih z interakcijo povabimo k ponovnemu obisku. 

Pogosta vprašanja

Marketinški svetovalec pomaga podjetjem in organizacijam pri razvoju marketinških strategij, marketinških kampanj in drugih marketinških aktivnosti, ki pomagajo doseči poslovne cilje.

Marketinški svetovalec lahko pomaga vašemu podjetju na številne načine, vključno z razvojem učinkovite marketinške strategije, izvajanjem marketinških kampanj, analizo konkurence in ciljne publike ter optimizacijo obstoječih marketinških aktivnosti.

Čeprav lahko notranji marketinški strokovnjaki prinašajo veliko vrednost vašemu podjetju, marketinški svetovalec prinaša pogled od zunaj, ki ga notranji strokovnjaki morda ne vidijo. Poleg tega pa marketinški svetovalec prinaša tudi širok spekter izkušenj in znanj, ki jih lahko uporabi za izboljšanje vaših marketinških aktivnosti.

Cena za storitve marketinškega svetovalca se lahko zelo razlikuje, odvisno od obsega dela, trajanja projekta in drugih dejavnikov. Običajno se cena določi na uro ali na projekt, zato se pred začetkom projekta pogovorite s svojim svetovalcem o cenah.

Najboljši način za iskanje kakovostnega marketinškega svetovalca je preko osebnih priporočil drugih poslovnih partnerjev ali pa preko spletnih platform za prostozaposlene strokovnjake. Pomembno je, da preverite kvalifikacije in izkušnje svetovalca ter preverite njegove reference pred sodelovanjem z njim.

Izkoristite naše znanje.
Naredimo skupaj nekaj odličnega.


    Izkoristite naše znanje.
    Naredimo skupaj nekaj odličnega.